skip to Main Content

Digital Beaver

Instead of the usual digital agencies.

Átláthatóan, őszintén, a céged érdekében.

Több mint 15 év tapasztalat szoftver és digitális termékfejlesztésben
valamint online marketingben

Rólunk

A Digital Beaver 2015-ben alakult, olyan kollegák együttműködéséből, akik 2008 óta együtt dolgoztak digitális termékek bevezetésében, fejlesztésében. Az azóta eltelt időszakban első sorban közép-és nagyvállalatok informatikai projektjeiben működtünk közre, emelett saját projekteket is elindítottunk a hazai piacon. 

Mivel sokéves tapasztalatot szereztünk saját termékek üzemeltetésében, mi is átéreztük, hogy milyen ügynökségek  “ügyfeleként” létezni a hazai piacon. Bár számos kiváló szakemberrel dolgoztunk együtt, sok esetben nem kaptuk meg azt az őszinteséget és odafigyelést, amire igényünk lett volna. 

Az így megszerzett tapasztalattal és tudással 2018 óta már 3 üzletágban segítünk a partnereinknek. Az informatikai fejlesztések mellett teljes körű digitális marketing tevékenységet végzünk, és üzleti tanácsadóként is támogatjuk, hogy a lehető legjobb döntéseket hozzák meg a digitális térben a partnereink.

Szolgáltatások

SZOFTVERFEJLESZTÉS ÜZLETÁG

Rendszeraudit és folyamat átvilágítás

Meglévő rendszereket és folyamatokat mérnökeink, tanácsadóink segítségével átvilágítjuk és a javaslatokat teszünk a funkcionális változtatásokra, új megoldások implementálására.

 

Rendszertervezés

Legyen szó bármilyen komplex folyamatról, igényfelmérés után a mérnökeink a legmegfelelőbb megoldást szállítják le.

 

Szoftverfejlesztés

Nagy terhelésű, egyedi igényeket megvalósító webes szoftverek megvalósításában vagyunk a legjobbak.

MARKETING ÜZLETÁG

Online Marketing audit

A teljes online marketing tevékenységének átvilágítása – a legkisebb részletekbe menően. Néha egy rossz beállítás javításával sikerül megspórolni negyed évi büdzsét.

 

Mérés

Az marketinghez köthető mérések, analitikák felülvizsgálata, vagy éppen nulláról való felépítése. Mert profi, jól beállítot mérés nélkül semmit nem ér az egész.

 

Online Marketing / PPC menedzsment

Az ügyfelek teljes körű online marketing menedzsmentje. 

A rendszerek, amikhez értünk, a teljesség igénye nélkül:

Google Ads (Search + Shopping + GDN + YouTube hirdetések), Google Analytics, Google Tag Manager, Google Firebase, Google AdSense, Google Shopping, Google CSS Partnership,  Facebook Ads, Facebook Business Manager, Yandex, Seznam, Google Ads scripts, Google Ads API, Bing Ads, Linkedin Ads, TikTok Ads,  Etarget, Emarsys, Affiliate rendszerek (Tradetracker, Dognet, stb.) Programmatic rendszerek, VWO, Hotjar, Maileon, Mailchimp, Mini CRM, Árösszehasonlítók (Árgép, Árukereső, Favi, Glami, Olcsóbbat, Shopalike), Criteo, RTB, Ajánlórendszerek (Product Hero, Gravity, Scarab)

 

Online Marketing stratégia 

Honnan, hogyan és mennyi pénzből lesznek a vállalkozásomnak ügyfelei, mekkora most a vállalkozásom piaci mérete a digitális térben? Leginkább ezekre a kérdésekre adunk választ tanácsadóink közreműködésével. 

 

Egyedi Online Marketing megoldások

Scriptek, API-k, saját riportoló rendszerek tervezése és megvalósítása.

DIGITALIZÁCIÓS TANÁCSADÁS ÜZLETÁG

Digitalizációs stratégia tervezés

Ügyfeleinkkel együtt megtervezzük a működésük manuális folyamatainak automatizálását. Válaszokat adunk olyan kérdésekre, melyek nélkül nem lenne versenyképes a cégük jelenléte a digitális platformokon. Javaslatokat teszünk a mérhető, hatékonyabb működésre. 

 

Részletes pénzügyi terv készítés

Legtöbb vállalkozás nem készít pénzügyi tervet és azok részletes költség és bevételi sorait nem kontrollálja rendszeres időközönként a megfelelő teljesítmény mutatók alapján. Ennek következménye, hogy a vezetők sok esetben rossz, nem megfelelő prioritású döntésekkel menedzselik a céget. Segítünk meghatározni a szükséges teljesítménymutatókat, azok mérését beállítjuk, ezekre alapozva pedig elkészítjük a vállalat részletes pénzügyi tervét.

Partnereink

Vélemények

“We were working together with many well-known agencies before we found the one we were looking for. We found this team, which sees our webshop as their own and this brought us measurable changes in our conversion volume in just one year. Plus the best part is when once in a while we have some time off in our tight schedule to have a brainstorm with a beer. 🙂

Balázs Orova
Trendmaker.hu
CEO – owner

The Digital Beaver PPC team has taken over a multi-agency, complex account over the year, so we expected optimization and fresh ideas from them. We go this to the maximum, with impressive volume growth, steadily declining prices and increasingly efficient channel production.

Fanni Straub
FoglaljOrvost.hu
CEO – owner

 

We started working together with the team of Digital Beaver in connection with the redesigning of our website FoglaljOrvost.hu. An 8-year-old, diversified but outdated system had to be replaced, and we were searching for a team we could be important, long-term partners with. The team was able to operate as a professional development corporation, and when needed as a flexible small company they were able to respond immediately. Their expertise in online transactional products is indisputable.

Fanni Straub
FoglaljOrvost.hu
CEO – owner

Csapat

Ábrahám Karola

Marketing üzletág

Online marketing őstehetség, nem is volt kérdés, hogy a nálunk töltött gyakornoki ideje után, a diplomaosztót követően is velünk marad, és most már teljes állásban segíti a partnereinket.

Garaba Zoltán

Fejlesztés üzletág

Zoli az a kolléga, aki ha a tesztjegyzőkönyvek alapján indokolt konvertálni a kompatibilis linkert, akkor képes az offline működés érdekében szerializálni az izolált debuggert és a bottleneck-ek felkutatásával tudja lefordítani az atomi deadlockot.

Jenei Péter

Marketing / Üzleti tanácsadás / Fejlesztés üzletág

Péter 15+ év online üzletfejlesztési, marketing és vezetői tapasztalatával veterán szereplő a hazai online iparágban. 

Kiss András

Fejlesztés üzletág

Kiss Balázs ikertestvére, elsőszülött. András és Balázs a fejlesztési üzletág mozgató rugói. Tervezési készsége, megvalósítási precizitása nehezen felülmúlható. Többek között Larry-nak és Mark-nak is nemet mondott, hogy Beaveres lehessen. 

Kiss Balázs

Fejlesztés üzletág

Nincs számára megoldhatatlan feladat, mindenre megtalálja a megfelelő eszközt. Tesójával gyerekkoruk óta telepatikusan is képesek kommunikálni, nem véletlen, hogy az ügyfelek egy idő után csoda ikrekként emlegetik őket. Hobbiból, 13 évesen Assembly-ben megírták a Boulder Dash játékot. 

Lakatos Ákos

Fejlesztés üzletág

Ákos aki szerint van élet a PHP-n túl is. Múltjában JAVA, C és FLASH fejlesztőként is remekelt. Jó humorú, igazi csapatjátékos. Szabadidejében UNITY-ben fejleszt játékokat.   

Mónus Péter

Fejlesztés üzletág

Peti a cég svájci bicskája. Legyen bármilyen kis és közepes fejlesztési projekt, képest azt az elejétől a végéig akár egy személyben levezényelni. Tea fan.

Schéda Alexandra

Marketing / Fejlesztés üzletág

Szandra a házi Buddhánk. Alkalmazás tesztelőként és széleskörű UI és UX tapasztalatával támogatja a fejlesztő kollégákat. Mivel szereti a változatosságot, ezért egyes marketing kampányok menedzseléséért is felel.

Szarka Mihály

Marketing üzletág

Misi 9+ online marketingben töltött éve alatt többször megfordult ügynökségi- és ügyféloldalon, a legnagyobb hazai és nemzetközi online szereplőkkel dolgozva együtt.

Kapcsolat

6800 Hódmezővásárhely, Bocskai utca 5.

(30) 473 3293
info@digitalbeaver.hu

Back To Top